Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování!

4. 9. 2014

Všem rodičům prvňáčků z 1.A patří velký dík.

Jsem ráda, že jste všichni dorazili na třídní schůzku. Moc děkuji oběma rodičům, kteří byli tak laskaví a vzali na sebe úkol zapisovatele a třídního důvěrníka.

Děkuji i za pomoc při přípravě občerstvení i úklidu po něm.

Představte si, že čítanky již máme nakopírované!

(Mně zbývá sehnat učebnice a pracovní sešity, aktivně na tom pracuji, ale zřejmě nejsme jediní, kdo se teď v září rozhodl pro genetickou metodu a učebnice od Jarmily Wagnerové (takže knihkupectví mají často vyprodáno). Nebojte se ale, máme ve škole co dělat a i pokud se mi nepodaří učebnici zítra sehnat. Nemusíte mít tedy obavu, že by nás to zbrzdilo.)

Také děkuji rodičům, kteří vzorně přináší penízky do třídního fondu (už mám vybráno téměř ode všech rodičů) a rovněž těm, kteří mi nosí materiál uváděný v rubrice "Co by se nám hodilo".

A pak moc děkuji všem rodičům, kteří mi dávají mailem vědět, když je s něčím problém, a ihned to můžeme řešit!

Ve škole děláme všechno možné i nemožné. Já potřebuji děti poznat, zjistit, co už zvládají, co se naopak potřebují naučit. Abych je neotravovala něčím, co mají už dávno zvládnuté.

Proto je to taková všehochuť. Trochu čteme, trochu píšeme, trochu počítáme. Je možné, že na některé děti jsou to úkoly těžké. (Aby nebyly! Vždyť po nich chci někdy i věci, které se učí až v druhém pololetí... Potřebuji si je ale "prozkoušet". Představte si, že jsme dnes sčítali (a odčítali) do desíti!

Děti jsou moc šikovné, a tak mám na ně vysoké nároky! :-) A ony mě vždy překvapí, že to zase hravě zvládnou!!!

Může se ale stát, že některé dítko by přecijen mělo potíž s tím, že dostalo moc těžký úkol. A třeba by se s tím nesvěřilo hned mně, ale až doma Vám. Prosím Vás, v tom případě jej uklidněte, že děláme zatím moc těžké věci a že to rozhodně ještě nemusí umět. A dejte, prosím, vědět i mně, abych Vaše dítě zbytečně nepřepínala.

Děkuji Vám a přeji vše dobré!

Katka Nováčková

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář